Steun ons tijdens de Vestingloop ‘s-Hertogenbosch voor Dream4Kids

10 april 2019 – Dream4kids organiseert al sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden door het vervullen van hun mooiste dromen. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind .

Omdat Rotaract ‘s-Hertogenbosch Dream4Kids een warm hart toedraagt, willen wij met zoveel mogelijk mensen van andere Rotaract en Rotary clubs mee gaan lopen met de BrandLoyalty Vestingloop op 26 mei 2019. Het is de bedoeling dat de deelnemers zelf sponsorgeld ophalen bij vrienden, familie, kennissen en collega’s. Deelnemers kunnen op 2 manieren hun donaties bij Dream4Kids krijgen:

– Donaties kunnen worden overgemaakt op het rekeningnummer van Rotaract Club ‘s-Hertogenbosch (NL03RABO01442262 o.v.v. naam deelnemer). let op: Rotaract heeft geen ANBI status. Donaties zijn via deze weg dus niet zakelijk aftrekbaar.

– Donaties kunnen direct via deze website van Dream4Kids worden overgemaakt (iDeal of creditcard) 

Voor extra zichtbaarheid en groepsgevoel gaat Rotaract shirts laten bedrukken voor de deelnemers. Van Eeten Notarissen zal onze shirtjes sponsoren, waardoor wij kunnen garandren dat elke euro naar Dream4Kids gaat. 

Wij nodigen iedereen uit die graag met ons mee wil lopen voor Dream4Kids om zich aan te melden via de website van de BrandLoyalty Vestingloop (link) en een mail te sturen aan info@rotaractdb.nl met je shirt maat vóór 1 april 2019. 

Blijf daarnaast op de hoogte via ons Facebook-evenement.