Op 1 juni as. organiseren wij een veiling ten behoeve van Divers. Welzijnsonderneming Divers is een professionele dienstverlener op het gebied van maatschappelijke ondersteuning. Zij leveren diensten die gericht zijn op het versterken van sociale cohesie en sociale infrastructuur, met als doel: het oplossen van knelpunten in het ‘samen leven’ van en met bewoners.

We hebben gekozen om een bijdrage te leveren aan de realisatie van een van de projecten van Divers; de 55+ zomerschool. De 55+ zomerschool is een project waar ouderen in staat worden gesteld met elkaar in contact te komen in zogenaamde steunpunten op het moment dat familieleden op vakantie zijn. Tijdens de zomerschool is er een zeer gevarieerd aanbod van workshops en activiteiten waaruit gekozen kan worden door de deelnemers.

outdoor helvoirt

Op de veiling zullen verschillende objecten aangeboden worden waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan Divers. De objecten variëren van een overnachting en rondvlucht met ULM over de Ardennen, een energieadvies, vip kaarten voor outdoor Helvoirt, kortom voor ieder wat wils. Kijk hier om meer informatie over een deel van de objecten te krijgen.

De veiling zal op 1 juni as. om 19:30 gehouden worden in het centrum van ‘s-Hertogenbosch bij Hotel Central (Golden Tulip).

Geef een reactie