Sinterklaasfeest voor de Voedselbank

5 december 2016 – De klok één uur terug, eerder donker, de pepernoten in de supermarkt, met andere woorden: we gingen weer richting de feestmaand December! Rotaract ‘s-Hertogenbosch wil dat deze maand voor niemand ongewild onopgemerkt voorbij gaat. Op woensdag 30 november heeft Rotaract ’s-Hertogenbosch in samenwerking met de Voedselbank en Rotaryclub ‘s-Hertogenbosch Oost een mooi Sinterklaasfeest georganiseerd voor gezinnen die klant zijn bij de Voedselbank, waarbij elk gezin naderhand een jutezak cadeautjes mee naar huis mocht nemen om de feestdag ook samen thuis te vieren.

Sinterklaas is een feest voor iedereen, jong en oud. Helaas is de realiteit dat er kinderen en gezinnen zijn waar Sinterklaas geruisloos voorbij gaat. We hebben in november voor meer dan 130 kinderen en ouders toch het Sinterklaasfeest mogelijk gemaakt.

De voorgaande maanden hebben we als club ons ingespannen om voor alle aanwezige kinderen geschikte cadeautjes te vinden. . Het uiteindelijke resultaat was een enorme hoop zakken voor +60 gezinnen, zoals te zien in bovenstaande foto.

Rotaract heeft in samenwerking met diverse partners georganiseerd dat alle ingrediënten voor een echt Sinterklaasfeest aanwezig zijn. Sinterklaas is één van de weinige echte feesten voor  kinderen en wij hebben dan ook met veel plezier geïnvesteerd in deze dag. Nogmaals veel dank aan onze partners en natuurlijk Sinterklaas en zijn Pieten voor deze prachtige middag!

Het Sinterklaasfeest wordt mede mogelijk gemaakt door

– Enexis
– Hevo
– Blacktrace
– Arcadis
– Boekhandel Adr. Heinen
– Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch
– Albert Heijn Drunen
– Albert Heijn Helftheuvelpassage
– Albert Heijn Rompertpassage
– Albert Heijn Gruttostraat
– Albert Heijn Mgr. Van Roosmalenplein
– Jumbo Broeren
– Jumbo Vught
– EMTÉ ’s-Hertogenbosch
– PLUS Mulder
– Texaco Van Zoggel
– Rotaryclub ‘s-Hertogenbosch Oost
– Rotaract Club ‘s-Hertogenbosch

Geef een reactie