Sinterklaasfeest Rotaract weer groot succes!

6 december 2017 – Afgelopen weken stonden bij Rotaract in het teken van Sinterklaas! Eerst heeft de club alles in het werk gesteld om bij bedrijven en winkels in de regio ’s-Hertogenbosch sponsoring, spullen en snoepgoed te regelen voor het Sinterklaasfeest dat samen met Rotary ’s-Hertogenbosch Oost en de Voedselbank werd georganiseerd voor ongeveer 125 kinderen. Het feest vond op woensdag 29 november plaats in Sociaal Cultureel Centrum ter Biechten.

Het werd een groot succes! Rotaract heeft genoeg geld opgehaald om mooie cadeaus voor alle kinderen te kopen waardoor de Sint en zijn Pieten voor elk gezin een zak met cadeautjes kon verzorgen. Daarnaast heeft Rotary ’s-Hertogenbosch Oost met een benefietdiner voor haar leden meer dan 100 cadeaus ingezameld. Op 25 november hebben alle RAC’ers (plus aanhang) samen keihard gewerkt om alle cadeaus in te pakken op locatie bij de Voedselbank. Graag willen we alle vrijwilligers en de volgende sponsoren bedanken:

Naast de maatschappelijke inspanningen rondom Sinterklaas, heeft onze club ook zelf pakjesavond gevierd. Op 28 november was het tijd voor pakjesavond met de club. Na samen gegeten te hebben, hebben we het pakjesspel gedaan. Na een hevig gevecht om de mooiste cadeaus ging iedereen naar huis met leuke gadgets. Het ultieme cadeau (een travel pillow met geïntegreerde eenhoorn) ging na ruilhandel naar Anique. Op naar volgend jaar!