De klok één uur terug, het wordt weer eerder donker, pepernoten in de supermarkt, met andere woorden, we gaan weer richting de feestmaand december!

Het Sinterklaasfeest is een feest voor iedereen, van jong tot oud. Sinterklaasavond is voor kinderen de leukste avond van het jaar. Helaas zijn er gezinnen die in armoede leven. Zij laten sinterklaasavond geruisloos aan zich voorbij gaan.

Rotaract ’s-Hertogenbosch zal zich ook dit jaar inzetten voor deze gezinnen en Sinterklaas niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

We zijn als Rotaract ’s-Hertogenbosch zeer betrokken bij dit project. Zo stellen we het draaiboek op, regelen we extra cadeaus, zorgen dat alles ingepakt wordt en helpen met het trainen van de pieten.

Op woensdag 27 november 2013 helpt Rotaract ‘s-Hertogenbosch de voedselbank met dit spetterende Sinterklaasfeest. Hierbij krijgen we onder andere hulp van: Stichting Sinterklaas bestaat,  FC Den Bosch en CSG.

We zijn nog steeds op zoek naar bedrijven of instellingen die ons willen ondersteunen door cadeaus te doneren, snoepgoed, etc. Mocht u interesse hebben kunt u contact met ons opzoeken door een e-mail te sturen naar: bestuur@rotaractdb.nl

Sinterklaas_arrives_in_the_Netherlands  sinterklaas-zakken-2013
 

Geef een reactie