Op woensdag 3 december was het zo ver: ruim 250 kinderen hebben een feestelijke Sinterklaasmiddag gevierd in het BrainWash Stadion De Vliert . Dit feest, georganiseerd door Rotaract ’s-Hertogenbosch en Stichting Sinterklaas Bestaat, is speciaal voor gezinnen wiens ouders afhankelijk zijn van de Voedselbank.

2014_Sinterklaas_in_De_Vliert_(Foto_Ellen_Pauel)_001
Sinterklaas_in_De_Vliert_(Foto_Ellen_Pauel)_003_crop

Vanaf 13u waren de 123 gezinnen welkom in het BrainWash Stadion De Vliert. Om 14u werden Sinterklaas en zijn Pieten onder luid gejuich ontvangen door de vele kinderen. Dit was het begin van een mooie, gezellige feestmiddag waarin gedanst en gespeeld werd. De hele middag zijn de kinderen druk in de weer geweest met het knutselen van een pietenmuts of mijter, het maken van een lekkere chipsketting en het schminken van elkaars gezichten. Bovendien zorgden Sint en zijn Pieten voor gezellig amusement, waarbij de kinderen flink gezongen en gedanst hebben. Sinterklaas heeft zijn grote boek weer helemaal up-to-date kunnen maken met alle mooie tekeningen die de kinderen hadden gemaakt. De feestmiddag werd afgesloten met een goed gevulde zak cadeaus voor ieder gezin. Dat belooft een mooie pakjesavond te worden!

2014_Sinterklaas_voorbereidingen

Deze feestmiddag is mede mogelijk gemaakt door KPMG, Holla Advocaten, speelgoedwinkel de Dobbelsteen, Stichting Sinterklaas Bestaat, Rotary Centrum, Rotary Oost en Voedselbank Den Bosch en Omstreken.