Op zondag 16 december heeft stichting Cello, in samenwerking met Rotaract Club ’s-Hertogenbosch, voor de zevende keer een kerstevenement georganiseerd op locatie De Binckhorst (Rosmalen).

Het kerstevenement was iets anders dan de afgelopen jaren en was gericht op de bewoners en familie. Zoals elk jaar waren er wel  verschillende soorten live muziek, een kerstverhaal en diverse figuranten. Op verschillende plaatsen was er ook gelegenheid om iets te eten of te drinken zoals chocolademelk, erwtensoep en natuurlijk stampot!

CIMG2062

Rotaract verzorgd elk jaar een groot deel van de vrijwilligers voor de opbouw van het event en de bemanning van verschillende posten. Een project waar wij elk jaar met veel plezier naar toe kijken!

Cello is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio noordoost Noord-Brabant en zuidwest Gelderland. Verspreid in deze regio is een scala van woonvormen, (kinder-)dagcentra en werkprojecten aanwezig. De Binckhorst is één van de locaties van Cello. Cello vindt dat mensen met een beperking in de eerste plaats gewoon burgers van deze samenleving zijn. Ze hebben daarbij wel extra ondersteuning nodig. Het bieden van deze ondersteuning is de kern van de missie van Cello. Voor meer informatie: http://www.cello-zorg.nl