Levende kerstbomen, arrenslee, live muziek, kerst spektakel en meer tijdens geslaagde kerstfair op de Binckhorst te Rosmalen

17 december 2014 – De jaarlijkse kerstmarkt op de Binckhorst in Rosmalen, onderdeel van Cello, is inmiddels een traditie: zowel binnen als buiten is er genoeg te doen. Er zijn verschillende kraampjes met kerstspullen, sieraden en cadeautjes. Er wordt een kerstspel gespeeld met levende dieren, je kunt een ritje maken op een kameel en er lopen kerstengelen, een kerstman en zelfs een kerstboom rond! Uiteraard is er voldoende muziek, eten en drinken en je kunt lekker opwarmen bij de vuurkorven buiten.

Rotaract ’s Hertogenbosch helpt al jaren met het realiseren van de kerstmarkt. Op zaterdag worden de kraampjes neergezet, overal wordt kerstversiering opgehangen en de wegwijzers worden opgehangen: alles om de kerstmarkt zo gezellig en succesvol mogelijk te maken. Zondag wordt er meegespeeld met het kerstspel, we ondersteunen overal waar nodig en aan het einde ruimen we natuurlijk alles netjes op. Het weer was goed, de organisatie liep goed en de sfeer was nog beter: ook dit jaar was de kerstmarkt weer een groot succes!