In Hotel Central voelt iedere gast zich snel thuis. U logeert er bij de familie Rademaker. Zij zorgen voor een warm en welgemeend welkom. Vanaf het allereerste begin voelt u zich geen onbekende, maar een logé. Het team staat tot uw beschikking en zal er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Hotel Central biedt al sinds 1905 een gastvrij en bourgondisch welkom aan (zakelijke) reizigers en toeristen. Gelegen op de mooiste plek van ’s-Hertogenbosch aan de historische Markt, het eeuwenoude hart van de stad. Hotel Central is daardoor de huiskamer van ’s-Hertogenbosch. Een plek waar de mix van Bosschenaren en (internationale) gasten voor een hele uitnodigende en warme sfeer zorgen. Vanuit Hotel Central ligt al het moois van de Bourgondische Brabantse hoofdstad direct aan uw voeten.

Rotaract ‘s-Hertogenbosch mag gebruik maken van de chique vergaderruimten van Hotel Central voor inauguraties en eventuele andere evenementen. Voor meer informatie over Hotel Central kijk op: https://www.hotel-central.nl/Hotel_Central_Den_Bosch.html.