ONTMOETEN EN GEZELLIGHEID

Via Rotaract leer je snel mensen binnen én buiten Nederland kennen. Omdat Rotaracters graag meer willen leren over andere culturen kun je ieder jaar aan allerlei nationale en internationale Rotaract evenementen deelnemen. Maar ook binnen een Rotaractclub en tussen clubs onderling vind je veel gezelligheid in de clubweekenden, feesten en borrels.

Ben je op zoek naar uitbreiding van je sociale netwerk en ben je niet bang om op een actieve manier iets bij te dragen aan de maatschappij? Houd je verder ook nog van Brabantse gezelligheid en woon je in ‘s-Hertogenbosch of omgeving? Dan is Rotaract ‘s-Hertogenbosch vast iets voor jou!

Je kunt lid worden zonder dat je daarvoor specifiek gevraagd hoeft te worden. Enthousiasme en betrokkenheid zijn daarbij de belangrijkste kenmerken. We nodigen je van harte uit om eerst een paar vergaderingen als aspirant-lid bij te wonen. Je mag dan al volledig meedraaien met onze projecten en activiteiten. Deze periode geldt als een wederzijdse kennismaking. Na ongeveer drie maanden is het mogelijk om lid te worden.

Heb je interesse om lid te worden? Neem dan contact op via ons kennismakingsformulier.  Je wordt dan uitgenodigd voor een introductiegesprek.