Zoals elk nieuw clubjaar vindt er begin september de bestuurswissel plaats. Dit jaar heeft de bestuurswissel plaatsgevonden op dinsdag 9 september 2014. Helaas heeft de club op deze datum afscheid moeten nemen van Tirza, we bedanken haar voor haar inzet. Tirza was een goede voorzitter en een gewaardeerde en enthousiaste clubgenote. Ook Marieke heeft gedurende het vorige clubjaar haar bestuursfunctie goed vervuld, maar ook van haar, als bestuurslid (penningmeester), moesten wij helaas afscheid nemen. Gelukkig blijft Marieke gedurende het nieuwe clubjaar wel als lid betrokken bij de club.

Het bestuur 2014/2015 bestaat uit: Janneke Jansen (voorzitter), Denise Akkermans (secretaris) en Arjan Westerhuis (penningmeester).

Op 9 september jl. heeft het bestuur het bestuursplan aan de club kenbaar gemaakt. Speerpunten voor dit nieuwe jaar zijn: fundraising, hands-on projecten, ledengroei, gezelligheid en kennisverbreding.

Ook dit jaar zet Rotaract ’s-Hertogenbosch zich wederom vol enthousiasme in voor goede doelen, waarbij uiteraard gezelligheid niet zal ontbreken. We gaan er samen weer een mooi jaar van maken!