Op zondag 18 december organiseert Cello, in samenwerking met Rotaract Club ’s-Hertogenbosch, voor de zesde keer een kerstevenement op locatie De Binckhorst (Rosmalen). Het kerstevenement is gratis toegankelijk, ook voor belangstellenden in de regio, en iedereen is meer dan welkom. Er is onder andere een kerstmarkt, verschillende soorten live muziek, een levende kerstal en diverse figuranten. Op verschillende plaatsen is er gelegenheid om iets te eten of te drinken zoals warme glühwein en chocolademelk. In de warmte van het Activiteiten Centrum ‘t Loo kunt u iets uit de derde wereld winkel drinken onder het genot van livemuziek.  Het kerstevenement duurt van 11.00 – tot 17.00 uur. Het adres is: Waterleidingstraat 2, 5244 PE  Rosmalen.

CIMG2062 Cello is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio noordoost Noord-Brabant en zuidwest Gelderland. Verspreid in deze regio is een scala van woonvormen, (kinder-)dagcentra en werkprojecten aanwezig. De Binckhorst is één van de locaties van Cello. Cello vindt dat mensen met een beperking in de eerste plaats gewoon burgers van deze samenleving zijn. Ze hebben daarbij wel extra ondersteuning nodig. Het bieden van deze ondersteuning is de kern van de missie van Cello. Voor meer informatie: http://www.cello-zorg.nl

Rotaract Club ’s-Hertogenbosch is een serviceclub voor en van jonge mensen tussen de 18 en 35 jaar. De club werd opgericht in 1991 en telt op dit moment 10 leden die allemaal een verschillende achtergrond hebben. Door die diversiteit slagen zij erin om telkens leuke en creatieve initiatieven te ontwikkelen, waarvan de inzet bij het kerstevenement er één is.

Geef een reactie